Gedurende 12 jaar heb ik functies in de publieke sector vervuld als beleidsadviseur, manager en bestuursadviseur van politiek bestuurders. Ik werkte 7 jaar als senior recruiter en coach bij een internationaal werving- en selectiebureau (Mercuri Urval). Aansluitend werkte ik als executive manager voor een interim-managementbureau (Atos Interim Management) en bij een HR adviesbureau voor de zorgsector (Brederijn 3.0). Ik heb een juridische en bedrijfskundige achtergrond (Nyenrode Business Universiteit).

Mijn specialiteit is om organisaties te ondersteunen op het gebied van instroom van talent (werving en selectie), ontwikkeling (loopbaanbegeleiding) en uitstroom (outplacement) op het niveau van middel- en hoger management. Met mijn bedrijfskundige achtergrond leg ik een nadrukkelijk verband tussen persoonlijke kwaliteiten en het rendement dat een medewerker voor een organisatie moet hebben.

Dit is wat ik heb gedaan. En wie ik ben? Een nuchtere bruggenbouwer met Zeeuws bloed. Gedreven. Sportief. Positief. Met een weidse blik.

Zie mijn complete CV op LinkedIn of download CV BN in pdf-formaat