De Stichting Elisabeth in Breda zoekt

JUNIOR COMMUNICATIE PROFESSIONALS

Stichting Elisabeth start met een ambitieus programma om teams van zorgprofessionals meer ruimte en verantwoordelijkheid te geven om onze bewoners goede en veilige zorg te bieden: TEAMKRACHT. We willen permanent enkele communicatie professionals inzetten op dit programma, omdat we denken dat communicatie over wat TEAMKRACHT is, essentieel is voor het draagvlak en het succes. We denken aan eindejaars (hbo/wo) studenten communicatie die hun afstudeerstage willen invullen in de dynamiek van een snel veranderende (ouderen)zorgorganisatie. We verwachten vooral zelfstandigheid, vernieuwend durven denken en doen en veel energie!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bart Nieuwdorp op info@nieuwdorp-hr.nl

(NB: de werving en selectie wordt door Stichting Elisabeth zonder tussenkomst van Nieuwdorp Human Resources uitgevoerd. Vermelding op o.a. deze site vindt louter plaats om optimaal van netwerken gebruik te maken).

______________________________________________________________________________________

De Stichting Elisabeth in Breda zoekt een

BESTUURSSECRETARIS / MANAGER KWALITEIT & VEILIGHEID.

Het profiel voor deze functie kunt u hier vinden: klik op Bestuurssecretaris-ManagerK&V_wervingsprofiel om het profiel te downloaden. (NB: de werving en selectie wordt door Stichting Elisabeth zonder tussenkomst van Nieuwdorp Human Resources uitgevoerd. Vermelding op o.a. deze site vindt louter plaats om optimaal van netwerken gebruik te maken).

______________________________________________________________________________________

Voor de gemeenteraad van de gemeente Oosterhout (N-Br, ca. 55.000 inw.) heeft Nieuwdorp Human Resources in juli 2015 succesvol de vacature ingevuld voor een RAADSGRIFFIER

Om een indruk te geven van het functieprofiel dat hiervoor werd opgesteld, kunt u het profiel hier nog eens nalezen (klik op Functieprofiel raadsgriffier om te downloaden).

Dat geldt ook voor de planning; deze is illustratief voor de gestructureerde manier waarop ik gewend ben te werken. Afspraak is afspraak. Voor een gedetailleerd overzicht van de verschillende stappen van de werving en selectieprocedure: klik op Planning om te downloaden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bart Nieuwdorp op 06-24195245.